Digiqole ad

Apel për ndihmë: Valentina Ibrahimi ka nevojë për ndihmën tonë

 Apel për ndihmë: Valentina Ibrahimi ka nevojë për ndihmën tonë

Valentina Ibrahimi është një vajzë 24 vjeçare dhe është diagnostifikuat me sëmundjen e Leokimisë Akute.

Momentalisht Valentina është duke u trajtuar në Turqi. Ministria e Shëndetësis e ka kontribuar me 30.000 Euro por kjo shumë nuk mjaftonë për ta mbuluar koston e trajtimit pasiqë shuma e kërkuar është rreth 200.000 Euro.

Prandaj ju lutemi që secili me aq sa ka mundësi të i ndihmoj Valentinës.

Digiqole ad

Të ngjashme