Digiqole ad

Në 24 orët e fundit, Policia e Kosovës shqipton 1 mijë e 556 gjoba

 Në 24 orët e fundit, Policia e Kosovës shqipton 1 mijë e 556 gjoba

Policia e Kosovës ka shqiptuar 768 tiketa për mosrespektim të ligjit Covid-19.

Sipas statistikave të publikuara nga Policia, bëhet e ditur se dje kanë ndodhur 15 aksidente me të lënduar dhe 30 me dëme materiale.

Për shkelësit e rregullave të trafikut, Policia ka shqiptuar 788 gjoba.

Gjatë 24 orëve të fundit janë arrestuar 18 persona, prej tyre 11 janë dërguar në mbajtje.

Këto janë statistikat e përgjithshme:Digiqole ad

Të ngjashme