Digiqole ad

Policia e Inspektorati po vazhdojnë inspektimet në tri qytete, apelojnë për respektim të masave

 Policia e Inspektorati po vazhdojnë inspektimet në tri qytete, apelojnë për respektim të masave

Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria Rajonale Policore e Mitrovicës së Jugut (Mitrovicë, Skenderaj dhe Vushtrri), po vazhdon zbatimin e planit operativ dhe realizimin e vendimeve të institucioneve shtetërore në parandalim të përhapjes së pandemisë.

Policia e Kosovës, së bashku me inspektorë janë në teren 24/7 duke e respektuar dhe marrë veprime komfor Ligjit anti-Covid 19, ku kanë apeluar qytetarët që ti zbatojnë masat që janë në fuqi.

“Me këtë rast apelojmë tek të gjithë qytetarët që t’i zbatojnë masat që janë në fuqi, në mënyrë që të kemi sa me pak të prekur, përndryshe policia dhe inspektorati do të jenë të vendosur të zbatojnë ligjin, përfshirë edhe gjobat si masë e fundit”, thuhet në njoftimin e Policisë.

Digiqole ad

Të ngjashme