Digiqole ad

Mjetet e mbledhura sot për Egzon Sadikajn, u janë dorëzuar familjes

 Mjetet e mbledhura sot për Egzon Sadikajn, u janë dorëzuar familjes

Mjetet e mbledhura sot për Egzon Sadikajn, u janë dorëzuar familjes.

Mjetet janë mbledhur në dy forma:
Përmes një kutie të vendosur në qendër të fshatit, në të cilën kanë kontribuar shumë qytetarë në vlerë 2490€ + 100$ + 60 CHF
Dhe tek kafe Erindi, 1090€

Neser vazhdojmë edhe në Sopijë edhe në Suharekë

Faleminderit të gjithë atyre që kontribuan!

Digiqole ad

Të ngjashme