Digiqole ad

Mjetet e mbledhura sot për Egzonin iu dorëzuan familjes

 Mjetet e mbledhura sot për Egzonin iu dorëzuan familjes

Mjetet e mbledhura sot për Egzon Sadikajn në fshatrat: Sopijë, Mushtisht, Studençan dhe Duhel si dhe në qytetet Suharekë dhe Prizren u janë dorëzuar familjes.

Aktiviteti vazhdon edhe nesër në Sopijë dhe në Suharekë tek Stacioni i Autobusave

Faleminderit të gjithë atyre dashamirëve që kontribuan!

Fshati Sopijë

Digiqole ad

Të ngjashme