Digiqole ad

Po vazhdon aktiviteti për mbledhjen e mjeteve për Egzon Sadikajn

 Po vazhdon aktiviteti për mbledhjen e mjeteve për Egzon Sadikajn

Po vazhdon aktiviteti për mbledhjen e mjeteve për Egzon Sadikajn në:
Sopijë tek rrethi dhe tek kafe Erindi
Suharekë tek Stacioni i Autobusave (Tifo-grupi Xhebrailat)
Samadraxh tek Qendra
Malishev tek Sheshi i Dëshmorëve

Digiqole ad

Të ngjashme