Digiqole ad

Xhebrailat shumën e mbledhur sot për Egzon Sadikajn ia dorëzojnë familjes

 Xhebrailat shumën e mbledhur sot për Egzon Sadikajn ia dorëzojnë familjes

Sot gjatë aksionit të zhvilluar për ti ndihmuar Egzonit, u mblodhë një shumë e konsiderushme e të hollave (Për këtë gjë i falenderojmë të gjitha ata që kontribuan), si dhe u bë dorëzimi i të hollave tek Familja Sadikaj.

Po ashtu aksioni vazhdon dhe neser prej orës 09:00 tek Shkolla Fillore 7 Marsi( afër Muzeut )

EGZONI KA NEVOJË PËR NE,
TI NDIHMOJMË EGZONIT.

XhebrailatPërEgzonin

Digiqole ad

Të ngjashme