Digiqole ad

Mjetet e mbledhura sot për Egzon Sadikajn iu dorëzuan familjes

 Mjetet e mbledhura sot për Egzon Sadikajn iu dorëzuan familjes

Edhe sot mjetet e mbledhura për Egzon Sadikajn në fshatrat Sopijë e Samadraxhë dhe në qytetet Suharekë e Malishevë iu dorëzuan familjes.

Aktiviteti vazhdon edhe nesër në Sopijë dhe në Suharekë tek Shkolla 7 Marsi (afër muzeut).

Faleminderit të gjithë atyre dashamirëve që kontribuan!

Fshati Sopijë

Digiqole ad

Të ngjashme