Digiqole ad

Drejtoresha Kuqi thotë se i gjithë kapaciteti shëndetësorë komunal është në shërbim të ministrit Kuçi- i reagojnë qytetarët

 Drejtoresha Kuqi thotë se i gjithë kapaciteti shëndetësorë komunal është në shërbim të ministrit Kuçi- i reagojnë qytetarët

Ky është postimi i plotë:

Ministri z.Blerim Kuçi është infektuar me virusin Covid-19. Me të gjitha kapacitet tona si drejtori e shëndetësisë në Therandë jemi në sherbim te juve z.Minister.

Shërim të shpejtë dhe të plotë! Do ta kalon edhe këtë sfidë.

Digiqole ad

Të ngjashme