Digiqole ad

“Xhebrailat” ia dorëzuan familjes parat e mbledhura sot gjatë aksionit për ti dalur në ndihmë Egzonit

 “Xhebrailat” ia dorëzuan familjes parat e mbledhura sot gjatë aksionit për ti dalur në ndihmë Egzonit

Edhe sot gjatë aksionit të zhvilluar për ti ndihmuar Egzonit, u mblodhë një shumë e konsiderushme e të hollave (Për këtë gjë i falenderojmë të gjitha ata që kontribuan), si dhe u bë dorëzimi i të hollave tek Familja Sadikaj.

Me këtë aksion të sotëm e përmbyllim aksionin në qytet, por do vazhdojmë të jemi në kontakt dhe në gadishmëri për të kontribuar në mënyra tjera për ti ndihmuar Egzonit.

XhebrailatPërEgzonin

Digiqole ad

Të ngjashme