Digiqole ad

Ky është numri i rasteve aktive, të shëruarve dhe i vdekjeve me koronavirus në komunën e Suharekës

 Ky është numri i rasteve aktive, të shëruarve dhe i vdekjeve me koronavirus në komunën e Suharekës

Nënkryetarja e Komunës së Suharekës znj.Mihrije Suka ka treguar situaten në komunën e Suharekës sa i përket pandemis COVID-19.

“Janë gjithsejtë 512 raste, të shëruar 336, aktive 117 dhe 32 persona kanë vdekur.” Është shprehur Suka në takimin e sigurisë lokale të mbajtur sot.

Digiqole ad

Të ngjashme