Digiqole ad

Ardian Shala, uron Ditën e Flamurit

 Ardian Shala, uron Ditën e Flamurit

Urime 28 Nëntori!
Pa dyshim se dëshira dhe amaneti i rilindasve, veprimtarëve, heronjëve e dëshmorëve të çështjes kombëtare, ishte për një Shqipëri natyrale, ishte për një Shqipëri e Kosovë ndryshe, më të përparuar e më të bashkuar.
Sot festojmë këtë ditë kombëtare me dëshirën e realizimit të amanetit të Dëshmorëve të Kombit!

Digiqole ad

Të ngjashme