Digiqole ad

Mushtisht: Hajnat futen në shtëpi, vjedhin gjëra me vlerë

 Mushtisht: Hajnat futen në shtëpi, vjedhin gjëra me vlerë

VJEDHJE E RËNDË

Fsh. Mushtisht, Suharekë 29.11.2020 – 11:50. Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se persona të pa njohur me forcë kanë depërtuar në shtëpinë e tij dhe kanë vjedhur një gjenerator dhe disa mjete punë. Rasti është duke u hetuar.

Digiqole ad

Të ngjashme