Digiqole ad

Drejtoresha Besa Kuqi: Në QKMF sot kanë arritur vaksinat kundër gripit sezonal

 Drejtoresha Besa Kuqi: Në QKMF sot kanë arritur vaksinat kundër gripit sezonal

Drejtoresha e shëndetësisë në Suharekë njofton për arritjen e vaksinave kunder gripit sezonal.

Njoftim,

Të dashur qytetarë të Komunës së Therandës njoftoheni se sot më datë 30.11.2020 kan ardhë vaksinat kundër gripit sezonal në QKMF Therandë, në kordinim me managjmentin e QKMF-se do te caktohen pikat ku mundeni me i marr vaksinat e gripit sezonal dhe do të njoftoheni me kohë.

Me prioritet janë personat e moshuar dhe ata me sëmundje kronike, shtatzënat/lehonat, personeli shëndetësor, personeli arsimor policisë dihe grupet tjera te rrezikuara.

Të gjithë ju që shkoni për tu vaksinuar ju lutem të respektoni rekomandimet si dhe masat anti Covid 19 !

Uroj shendet e çdo te mirë !

Digiqole ad

Të ngjashme