Digiqole ad

Këto vendbanime në Suharekë nesër do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike

 Këto vendbanime në Suharekë nesër do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike

Nesër gjatë ditës disa vendbanimet të Suharekës do të mbesin pa furnizim me energji elektrike.

Sipas njoftimit të KEDS-it nga ora 08:00 deri në ora 20:00 , do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa vendbanime.

Ky është njoftimi i plotë i bërë nga KEDS:


Punime në projekte investive
Data e punimit: 04-12-2020
1.
Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Rr.Reçanit (kodi: 32000005) prej orës 08:00 deri në ora 20:00
Vendet: pjesët periferike të Therandës (rr.Reçani); Banesat e Benafit, Banesat e Inxhinieringut, Banesat te Viva, lagjja Hoxha I dhe II.
Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja në kuadër të projektit Sheshi Suharekë. 

Digiqole ad

Të ngjashme