Digiqole ad

Munishi ka disa fjalë për Dritën

 Munishi ka disa fjalë për Dritën

Urime fitoren e merituar Klubit te Madh Drita .
Nuk me vjen mirë, por jam sportist dhe e pranoj humbjen .
Referim shume i mirë nga Dardan Çaka 60 me 40 për vendasin që është normale ne kufij të fer play it.
Më vjen mirë që klubi imë Fc Ballkani ka arritur atë nivel që kur mundet gezimi është i papar për kundërshtaret .
Ndeshje të tilla e qojnë futbollin përpara .
Ishte ndeshje e fort , plot duele , plot vetmohim , plot akcione , duhet me cek që pat edhe pak ,,Comodita shtrat,, taktikë , që eshte normale e kuptoj , por e arsyetoj epitetin e derbit në të gjitha aspektet .
Kjo tregon që futbolli Kosoves po kalon ne tjetër nivel , që është tepër mirë për neve .

Lufta vazhdon 🧡🖤🏆🏅.

Kush qeshet i fundit mbetët të shihet.

Digiqole ad

Të ngjashme