Digiqole ad

(VIDEO) Digjet një veturë në Suharekë, rasti nën hetime

 (VIDEO) Digjet një veturë në Suharekë, rasti nën hetime

INCIDENT ZJARRI

Rr. Brigada 123, Suharekë 07.12.2020 – 15:15.Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se për ndonjë arsye të ndonjë defekti, në zjarr është përfshirë vetura e tij si dhe janë dëmtuar edhe dy vetura të tjera që ishin të parkuara  afër  veturës së ankuesit. Zjarrfikësit kanë fikur zjarrin. Rasti është duke u hetuar.  

Digiqole ad

Të ngjashme