Digiqole ad

Vraniq: Dhunë Familjare, arrestohet i dyshuari

 Vraniq: Dhunë Familjare, arrestohet i dyshuari


Në fshatin Vraniq ëdhtë raportuar se në një familje, i dyshuari Mashkull po përdor dhunë kundrejt familjarëve të tjerë.I yshuari është artestuar nga policia.

Njofton Plocia e Kosovës

DHUNË FAMILJARE

Fsh. Varniq, Suharekë 06.12.2020 – 13:50. 

Lidhur me rastin, është arrestuar i dyshuari mashkull  kosovar dhe i njëjti, me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Digiqole ad

Të ngjashme