Digiqole ad

Selman Kolgeci sfidon drejtorin e Shërbimeve Publike

 Selman Kolgeci sfidon drejtorin e Shërbimeve Publike

Drejtori i shërbimeve publike ne komunën e Suharekës z.Enver Shabani ka shpërndarë një fotografi me pamje nga sheshi i qytetit.

I menjëhershëm ka qenë reagimi i anëtarit  të kryesisë së LDK-së dega Suharekë, z.Selman Kolgeci i cili ka kritikuar punimet në shesh, duke i kujtuar se kanë ndryshuar komplet konceptin e sheshit.

Në fund Selmanaj ka sfiduar drejtorin Shabanaj që të dalin në ndonjë debat dhe të debatojnë për këto tema.

Mbetet të shihet nëse z.Enver Shabanaj da ta pranojë sfiden.

Digiqole ad

Të ngjashme