Digiqole ad

Çifti i moshuar incizojnë veten në shtrat, me këngën e Arta Bajramit

 Çifti i moshuar incizojnë veten në shtrat, me këngën e Arta Bajramit


Të gjithë flasin për aplikacionin TikTok.

TikTok aplikacioni më i fundit dhe më i madhi që është bërë, kanali kryesor që të zbulojnë mënyra të reja dhe krijuese për të shprehur veten. Ata mund të ndjekin interesat e tyre, dhe të argëtohen.

Tik Tok ka mjete të integruara të redaktimit, muzikë falas, dhe klipe dialogu, dhe filtra që e bëjnë krijimin e videos lehtë për çdo nivel aftësie.

Kështu ka bërë edhe një çift, i cili postuar një video, ajo që na bëri më shumë përshtypje ishte se video ishte bërë me këngën e këngëtares së njohur Arta Bajrami.

Digiqole ad

Të ngjashme