Digiqole ad

Policia për dy javë në Suharekë dënon 238 qytetarë për mos bartje të maskës

 Policia për dy javë në Suharekë dënon 238 qytetarë për mos bartje të maskës

Gjendja e sigurisë në Komunë u vlerësua e qetë dhe e sigurt sot në takimin e radhës për koordinim lokal të sigurisë. Komandanti i stacionit policor në Suharekë, kapiten Afrim Sylaj, gjatë raportimit për rastet që kanë ndodhur gjatë dy javëve të fundit ka thënë se kanë ndodhur 5 aksidente trafiku, 1 rast falsifikim të monedhës, 4 vjedhje, 1 raste dhunë në familje, 1 rast kanosje, 3 raste posedim arme pa leje , 1 rast posedim të gjërave të vjedhura , 1 rast posedim të narkotikëve, 1 rast incident i zjarrit në një vetur, 4 plane operative . Komandanti i policisë ka shtuar gjithashtu se janë shqiptuar 223 tiketa trafiku dhe 238 tiketa anti-covid.

Digiqole ad

Të ngjashme