Digiqole ad

Nxënësit ndihmojnë kryetarin Muharremaj në mbjelljen e drunjëve dekorativ

 Nxënësit ndihmojnë kryetarin Muharremaj në mbjelljen e drunjëve dekorativ

Në Topliqan, nxënësit e tri Shkollave të mesme mbjellin drunjtë dekorativ

Nuk është hera e parë që nxënësit dhe mësimdhënësit e Shkollave të mesme ( tri janë ) të Suharekës, që krahas mësimit ndërmarrin edhe aksione të ndryshme vullnetare. Ata sot kanë organizuar një aksion të tillë ku në fshatin Topliqan kanë mbjellur drunjë dekorativ. Së bashku me nxënësit dhe mësimdhënësit ishte edhe kryetari i Komunës z.Bali Muharremaj dhe drejtori i Shërbimeve Publike z. Enver Shabani.

Digiqole ad

Të ngjashme