Digiqole ad

Peqani po bëhet me rrethrrotullim

 Peqani po bëhet me rrethrrotullim

Po vazhdon rregullimi dhe ndërtimi i një rrethrrotullimi në Peqan, i cili do të ndikoj në mbarvajtjen dhe sigurinë në komunikacion.

Ne do të përpiqemi bashkarisht të ndikojmë, që projektet të realizohen sipas standarteve.

Bali Muharremaj

Digiqole ad

Të ngjashme