Digiqole ad

Sipas KDI-së Ardian Shala deputeti i më i përgjegjshëm i Kuvendit

 Sipas KDI-së Ardian Shala deputeti i më i përgjegjshëm i Kuvendit

Instituti demokratik i Kosovës, përmes platformës votaime.org ka bërë rangimin e deputetëve të parlamentit të Kosovës.

Ardian Shala i Lidhjes Demokratike të Kosovës e që njëherit është edhe kryetar i degës së LDK-së në Suharekë, është ranguar si i 1 (i pari) 

Ardian Shala nga 22 seanca të mbajtura  ka qenë i pranishëm në 22 ( pjesëmarrja në seanca 100%)


Shala si deputët është në komisionet: Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media

Ardian Shala deputet i LDK-së, në zgjedhjet e kaluara ka fituar gjithsejt 9373 vota, prej tyre 6950 në Suharekë.

Të dhënat e më sipërme, mund t’i verifikoni në:

http://www.votaime.org/Public/Members/ViewMember/162

Digiqole ad

Të ngjashme