Digiqole ad

Përformanca e Albena Reshitaj dhe deputetit Salih Zyba

 Përformanca e Albena Reshitaj dhe deputetit Salih Zyba

Albena Reshitaj nga AAK dhe Salih Zyba nga VV jane deputetë nga Suhareka të cilët na përfaqësojnë në kuvendin e Kosovës. SuharekaExpress ka grumbullyr të dhënat nga KDI për deputetët e Suharekës

Albena Reshitaj është bërë deputete me 6018 vota e prej tyre 3114 i ka siguruar në Suharekë

Albena Reshitaj

KDI e ka ranguar deputeten Reshitaj me nr 11, bazuar në angazhimet e saj në seancat parlamentare.

Reshitaj nga 22 senca ka munguar në 5 sosh, apo ka marrur pjesë në 77% të seancave.

Ndërsa deputeti Salih Zyba i VV-së, i cili është bërë deputet me 8612 vota, e prej tyre 2574 i kishte fituar nê Suharekë.

Salih Zyba

Zyba nga KDI është ranguar me numrin 4, ku prej 22 seancave Zyba kishte mu guar dy herë, ndryshe Zyba ka qenë prezent në 91% të seancave parlamentare.

Digiqole ad

Të ngjashme