Digiqole ad

Thyhet poligoni i shenjëtarisë në Suharekë, vidhen disa armë

 Thyhet poligoni i shenjëtarisë në Suharekë, vidhen disa armë

Suharekë, 12.12.2020-02:05. Ankuesi mashkull kosovar (pronar i poligonit të shenjëtarisë) ka njoftuar se   persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në  brendi të lokalit dhe nga aty kanë vjedhur  disa  armë të vogla dhe janë larguar ne drejtim te panjohur.  Njësitet përkatëse kanë dal në vend ngjarje./Njofton Policia e Kosovës

Digiqole ad

Të ngjashme