Digiqole ad

Muharremaj: Përfituam edhe një donacion në vlerë 500.000 euro

 Muharremaj: Përfituam edhe një donacion në vlerë 500.000 euro

Përfituam edhe një donacion në vlerë 500.000 euro.

Sapo nënshkrova marrëveshjen me z.Admir Shalën drejtor menaxhues nga Fondi i Kosovës për Efiçiencë të Energjisë, ku brenda kësaj vlere përfitojnë tri shkolla.

Shkolla e Mesme Teknike “Skënder Luarasi”, SHFMU “Shkëndija” Suahrekë dhe SHFMU “Flamuri i Arbërit” – Reshtan, janë shkollat përfituese ku do të implementohet projekti.

Angazhimet tona vazhdojnë dhe prioriteti ynë për investime vazhdon të mbetet edhe sektori i arsimit.

Digiqole ad

Të ngjashme