Digiqole ad

Kolona të gjata në Merdare dhe tek Dheu i Bardhë

 Kolona të gjata në Merdare dhe tek Dheu i Bardhë

Në pikat kufitare në Merdare dhe tek Dheu i Bardhë kanë filluar kolona të gjata të mërgimtarëve të cilët janë nisur drejt vendlindjes.

Në Qendrën Kombëtare të Menaxhimit Kufitar thuhet se pritjet për në hyrje në Merdare janë deri në 45 minuta, daljet deri në pesë minuta.

Ndërsa, tek Dheu i Bardhë pritjet në hyrje arrijnë deri në 2 orë dhe në dalje deri në pesë minuta, njofton Klan Kosova.

Pos, Kosovës pritje të gjata ka edhe në pikat kufitare të vendeve të tjera të Ballkanit.

Digiqole ad

Të ngjashme