• 20/06/2021
Digiqole ad

Kolgeci: Pse askush në Suharekë nuk foli për nxënësit dhe mësimdhënësit?!

 Kolgeci: Pse askush në Suharekë nuk foli për nxënësit dhe mësimdhënësit?!

Shkruan Selman Kolgeci

Pse askush në Suharekë nuk foli për nxënësit dhe mësimdhënësit?!

Fillimi i procesit mësimor në shtator të këtij viti nuk ka qenë aspak i lehtë si për mësimdhënësit ashtu edhe për nxënësit dhe prindërit e tyre. Kontakti i përdishtëm i tyre si i mësimdhënësve me shumë nxënës dhe me kolegë, respektivisht edhe i nxënësve me bashkmoshatar ka qenë rrezik potencial i infektimit njëkohësisht edhe bartjes së infeksionit. Megjithë rrezikun që kishin ata përfunduan edhe këtë gjysmë vjetor me shifra shqetësuese, me 2 mësimdhënës të vdekur, me 87 mësimdhënës e 19 nxënës të infektuar.
Edhe më shqetësuese është fakti që për këto shifra askush nuk foli, askush nuk i falënderoi, e askush nuk u’a uroi suksesin e treguar për këtë gjysmë vjetor.
E ata që njëmend janë askushi, i keqpërdorën po të njëjtit nxënës dhe mësimdhënës për tu dukur dikushi. Që nga mbjellja e pseudo-fidaneve e deri tek stolisja e qytetit këta nxënës u keqpërdorën për fushata të rrjeteve sociale, që askushi të bëhet dikushi. Por në fund u harruan, siç u harruan edhe dy mësimdhënësit e tyre tashmë të ndjerë.

Të nderuar mësimdhënës, nxënës dhe prindër, faleminderit për kontributin tuaj që gjatë këtij gjysmë vjetori, pavarësisht rrezikut i dhatë më shumë se dije dhe guxim këtij qyteti. Suksese në gjysmë vjetorin e ardhshëm!

Digiqole ad

Të ngjashme