• 17/06/2021
Digiqole ad

Rrahje masive në Suharekë

 Rrahje masive në Suharekë

LËNDIM I LEHTË TRUPORË
Rr. Brigada 123, Suharekë 22.12.2020 – 15:40.

Ka ndodhur një përleshje fizike mes tre të dyshuarve dhe tri viktimave të gjithë kosovarë, ku si pasoj e përleshjes lëndime të lehta trupore kanë pësuar tri viktimat dhe njëri nga të dyshuarit. Të lënduarve iu është ofruar tretman mjekësor. Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit i cili rekomandon që rasti të procedohet në procedurë të rregullt.

Digiqole ad

Të ngjashme