Digiqole ad

Policia shqipton 598 gjoba për mosrespektim të masave antiCOVID-19

 Policia shqipton 598 gjoba për mosrespektim të masave antiCOVID-19

Qytetarët e Kosovës po vazhdojnë të mos i respektojnë masat e vendosura nga institucionet shëndetësore e shtetërore për parandalimin e përhapjes së virusit SARS CoV2.

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit policia ka shqiptuar 598 gjoba për mos respektim të masave.

Ndërkaq, kujtojmë që në raportin e fundit të Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës (IKShPK), ka njoftuar për 12 vdekje dhe 271 raste të reja me COVID-19.

Digiqole ad

Të ngjashme