• 20/06/2021
Digiqole ad

Edhe një vdekje nga COVID-19 në Suharekë

 Edhe një vdekje nga COVID-19 në Suharekë

Edhe një vdekje ka ndodhur në komunën e Suahrekës si pasoj e COVID-19, këtë e ka bërë të ditur IKSHPK-ja në raportin ditor.
Brenda 24 orëve janë raportuar 6 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv. Rastet e vdekjes janë nga komunat: Ferizaj 1 rast (54 vjeç), Gjakovë 1 rast (69 vjeç), Obiliq 1 rast (79 vjeç), Prishtinë 1 rast (77 vjeç), Prizren 1 rast (80 vjeç) dhe Suharekë 1 rast (58 vjeç)

Digiqole ad

Të ngjashme