Digiqole ad

Munishi tregon se cilën skuadër do ta përkrahë

 Munishi tregon se cilën skuadër do ta përkrahë

Unë jam Ismet Munishi .
As fjalën time as heshtjen nuk mundë të blej askush.( siq pretendohet nga gazetaret dhe portalet e ndryshme , të cilët kurr nuk do ta kuptojnë pse jam ndarë me Fc Ballkanin , në te vertete).
Deri në fund te edicionit do të jem tifoz me Fc Ballkanin me Arsim Kabashin me Xhebrailat dhe futbollistët fantastik që punova me shume djerse me ta .

Çdo tendence që flasin dhe shkruajnë ndryshe nga gazetarët , portalet dhe mjetet e informinit i cilsoj si : manipulim , devijim , sulmë , tejet tendencioz kundër meje , klubit tim dhe Presidentit tim.

Po them edhe një herë se deri ne fund të edicionit do të jem Analistë ne cilin Tv nuk di
sepse do të shohim projektet dhe do ti analizojmë ofertat.

Do ta jap kontributin ndryshe…

Kampion është ai që nuk dorzohet kurr !

Digiqole ad

Të ngjashme