Digiqole ad

Mërgimtari nga Vraniçi ndihmon 15 familje në nevojë

 Mërgimtari nga Vraniçi ndihmon 15 familje në nevojë

Mergimtari nga Vraniçi, i cili jeton dhe vepron në Mynhen- Gjermani, sot gjatë ditës ka bërë një veprim jazhtëzakonishtë bujar.

Mërgimtar Ismet Qerim Loshi, për festat e fundvitit ka vendosur t’i ndihmojë 15 familje nga fshati Vraniç me nga 100€. 

Familjet e ndihmuara shprehen falenderues për ndihmën e ofruar nga bashkfshatari i tyre.

Digiqole ad

Të ngjashme