Digiqole ad

E rëndë: Dy vëllezër kosovarë vdesin brenda tri ditësh nga koronavirusi

 E rëndë: Dy vëllezër kosovarë vdesin brenda tri ditësh nga koronavirusi

Vëllezërit nga Suhareka, Nurish dhe Hysen Bytyqi, kanë ndërruar jetë brenda tri ditësh si pasojë e infektimit me koronavirus.

Vëllezërit Hyseni njihen në Suharekë, pasi janë pronarë të të dy bizneseve në këtë qytet.


Njëri nga ta merrej me argjendari ndërsa tjetri merrej me hotelieri.

Njoftimi për vdekjen e tyre është dhënë në Facebook nga biznismeni Shaqir Palushi.

Digiqole ad

Të ngjashme