Digiqole ad

Rexhep Kuçi nderohet me mirënjohje- Post Mortum

 Rexhep Kuçi nderohet me mirënjohje- Post Mortum

Kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj ka nderuar me mirënjohje- Post Mortum z.Rexhep Kuçi për kontributin e jashtëzakonshëm në humanizëm.

Lajmin e ka bërë të ditur kryetari Mubarremaj në llogarinë e tij në facebook
“Si kryetar i Komunës së Suharekës, z.Rexhep Kuçi e kam nderuar me MIRËNJOHJE – Post Mortum (pas vdekjes), për kontributin e tij të jashtëzakonshëm në Humanizëm.

Ne do të jemi përherë mirënjohës, për angazhimin dhe kontributin e tij.

Bali Muharremaj”

Digiqole ad

Të ngjashme