Digiqole ad

Muharremaj shpërndan dhurata

 Muharremaj shpërndan dhurata

Kryetari i komunës së Suharekës së bashku me kryesuesin e Asamblesë Komunale z.Bexhet Kuqi, sot kanë vizituar Shoqatën e të Shurdhërve në Suharekë, duke i’u uruar festat e fundvitit dhe dëshiruar suksese në aktivitetet e tyre,

Kryetari Muharremaj i’u ka premtuar përkrahje të vazhdueshme, dhe me këtë rast i’u ka shpërndarë disa dhurata.

https://www.facebook.com/balimuharremaj1/posts/684492712236641

Sot kemi shpërndarë dhurata në Shoqatën e të Shurdhërve në Suharekë për festat e fundvitit. Ju urova suksese në aktivitetet e tyre, duke theksuar se do ta kenë përkrahjen time gjithmonë. Bali muharremaj

Shkruan Kryetari Muharremaj

Digiqole ad

Të ngjashme