• 20/06/2021
Digiqole ad

Cila Parti Do T’i Fitoi Zgjedhjet Në Suharekë?

 Cila Parti Do T’i Fitoi Zgjedhjet Në Suharekë?

VEREJTJE: *MUND TE VOTONI VETEM NJEHERE, DHE VETEM PER NJE PARTI
*VOTA ESHTE E FSHEHTE

Could not load the poll.

Digiqole ad

Të ngjashme