Digiqole ad

Komuna Suharekës ndan dhurata për gratë e deshmorëve

 Komuna Suharekës ndan dhurata për gratë e deshmorëve

Nënkryetarja e Komunës, ka takuar gratë e dëshmorëve

Për nder të festës së ndërrimit të moteve, nënkryetarja e Komunës znj. Mihrije Suka, ka takuar gratë e dëshmorëve, të cilave ua ka uruar Festën e vitit të ri me dëshirën që viti që po vie t’iu sjellë fat e lumturi. Gjatë këtij takimi në shenjë respekti ua dhuroi dhe nga një dhuratë simbolike për këtë festë duke iu premtuar përkrahje institucionale edhe në vitet në vijim

Digiqole ad

Të ngjashme