Digiqole ad

Ky është fëmija i parë i lindur në Suharekë në vitin 2021

 Ky është fëmija i parë i lindur në Suharekë në vitin 2021

Kryetari i komunës Bali Muharremaj, ka njoftuar për lindjen e parë të vitit 2021 në QKMF Suharekë:


Kemi lindjen e parë të një vajze në QKMF – Suharekë dhe natyrisht kjo është e mrekullueshme, ngase gjithçka ka shkuar mirë ku nëna dhe vajza gëzojnë shëndet.

Asja Llugaxhiu nga Vraniçi është e sapolindura në vitin 2021.

Falenderim i veçantë vjen për stafin mjekësor të Gjinekologjisë në Suharekë.

Asja të urojmë shëndet bashkë me
prindërit. 🙏

Bali Muharremaj

Digiqole ad

Të ngjashme