Digiqole ad

Atletet e Klubi Atletikë Theranda marrin pjesë në ushtrime përgatitore në Ulqin!

 Atletet e Klubi Atletikë Theranda marrin pjesë në ushtrime përgatitore në Ulqin!

Atletet e Klubi Atletikë Theranda marrin pjesë në ushtrime përgatitore në Ulqin!

Organizuar nga Federata Atletike e Kosovës përfaqësues nga Klubi i Atletikës “Theranda”, po marrin pjesë në ushtime përgatitore edhe atletet tona nga Klubi, Artida Sopaj Shkurtiona Sopaj dhe Aurora Vataj si dhe përfaqësuesi i Klubit Labinot Gashi.

Digiqole ad

Të ngjashme