Digiqole ad

Asambleisti që e braktisi AAK-në, kthehët përsëri ta ndihmojë partinë

 Asambleisti që e braktisi AAK-në, kthehët përsëri ta ndihmojë partinë

Me Ardian Kotorrin do ta vazhdojmë rrugëtimin.

Për shkak të vlerave që ka krijuar gjithmonë AAK, Ardiani do të mbetet i përkushtuar gjithmonë në avansimin e mëtejmë të këtij kontributi të jashtëzakonshëm.

Natyrisht, AAK është e vetëdijshme se fal kontributit të tij dhe përkrahësve, në dy mandate si asambleist në Asamblenë Komunale, ne kemi arritur rezultate gjithmonë duke shënuar fitore.

E ardhmja të do konkretizoj rezultate mbreslënëse në punën tonë të pandalshme, në të mirën e qytetarëve të Komunës së Suharekës.

Bali Muharremaj

Digiqole ad

Të ngjashme