Digiqole ad

Ministri Kuçi takon akterët e sektorit pas pavarësimit energjetik, flet për kapacitetet e reja gjeneruese

 Ministri Kuçi takon akterët e sektorit pas pavarësimit energjetik, flet për kapacitetet e reja gjeneruese

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka mbajtur takimin e parë për vitin 2021 me akterët e sektorit të energjisë: Korporatën Energjetike të Kosovës, Zyrën e Rregullatorit të Energjisë, Operatori i Sistemit të Transmetimit të energjisë elektrike të Kosovës, KEDS dhe KESCo.Ky ishte takimi i parë mes këtyre akterëve pas pavarësimit energjetik të Kosovës, si rezultat i Marrëveshjes së Kyqjes mes KOSTT dhe Rrjetit Europian të Transmisionit ENTSO-E.

http://mzhe-ks.net/sq/lajmet/ministri-kuci-takon-akteret-e-sektorit-pas-pavaresimit-energjetik-flet-per-kapacitetet-e-reja-gjeneruese#.X_XL7dhKjcs

Digiqole ad

Të ngjashme