Digiqole ad

AKK thotë se nuk ka pasur konflikt interesi në rastin e Blerim Kuçit

 AKK thotë se nuk ka pasur konflikt interesi në rastin e Blerim Kuçit

Të nderuar qytetarë,

Më lejoni të ndaj me ju vendimin e Agjencionit kundër Korrupsion në rastin e shqyrtuar nëse ka pasur konflikt interesi mes pozitës sime si ministër i Ekonomisë dhe Ambietit, me tenderin e fituar nga kompania “Hidroterm” në ndërtimin e spitalit “Nëna dhe Fëmija”.

Në vendimin e AKK-së, të lëshuar më 24 dhjetor 2020, është vendosur që rasti është mbyllur për shkak se nuk ka prova që argumentojnë dyshimin e arsyeshëm për ekzistimin e situatës së mundshme të konfliktit të interesit në ushtrimin e funksionit publik.

Këtu më poshtë po bashkangjes vendimin e Agjencionit kundër Korrupsion.

Faleminderit!

Digiqole ad

Të ngjashme