• 13/06/2021
Digiqole ad

Familja Krasniqi në gjendje të vështirë, ka nevojë për ndihmën tonë

 Familja Krasniqi në gjendje të vështirë, ka nevojë për ndihmën tonë

Varfëria në Kosovë vazhdon të jetë shumë e përhapur. Një familje në Smallush të Lipjanit po përballet me varfëri ekstreme.

RTV21 në emisionin “Edhe Unë jam Kosovë”, ka qenë në familjen e Mejdi Krasniqit.

Kjo familje është shumë e varfër, përderisa Mejdi Krasniqi nuk mund të punojë për shkak të gjendjes shëndetësore.

Numri i telefonit është 045 910 351, pë ata që mund ta ndihmojnë këtë familje. /Ballkani.info/

Sqarim: Video dhe artikulli është ri-shpërndarë me kërkesë të kryefamiljarit për ata që kanë mundësi ta ndihmojnë.

Digiqole ad

Të ngjashme