• 16/06/2021
Digiqole ad

Bali Muharremaj: Dëmet janë të mëdha

 Bali Muharremaj: Dëmet janë të mëdha

Tash e sa ditë reshjet e shiut nuk janë ndalur dhe dëmet janë të mëdha.

Mbrëmë zjarrëfikësit dhe ekipet e ndryshme nga Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Emergjente kanë punuar vazhdimisht në largimin e ujit nga shtëpitë.

Për momentin jemi në Peqan në përpjekje që t’i ndihmojmë qytetarët.

Vizitat dhe angazhimin do ta vazhdojmë kudo ku është e nevojshme, deri në tejkalimin e kësaj situate.

Bali Muharremaj

Digiqole ad

Të ngjashme