• 18/05/2021
Digiqole ad

Asambleisti i LDK-së, zgjidh problemin e banorëve në Maçitevë

 Asambleisti i LDK-së, zgjidh problemin e banorëve në Maçitevë

Asambleisti i LDK-së, Bashkim Ndrecaj sot gjatë ditës ka asistuar në zgjidhjen e problemin të energjisë elektrike në fshatin Maçitevë.

Kështu ka njoftuar asambleisti Bashkim Ndrecaj:

“Se bashku me banoret e fshatit Maçitev dhe ekipet e KEDS-it sanuam demet ne rrjetin elektrik te shkaktuara nga reshjet atmosferike.

Si gjithmon Maçiteva shembull per organizim.”

Digiqole ad

Të ngjashme