• 20/06/2021
Digiqole ad

Vjedhje në Sopijë

 Vjedhje në Sopijë

Në raportin 24 orësh nga policia e Kosovës, njoftojet se në fshatin Sopije ka ndodhur një vjedhje.

Është raportuar se person-a të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë objektit dhe kanë dëmtuar një derë dhe një dritare. Vlera e demit nuk është përcaktuar ndërsa rasti vazhdon të hetohet.

Digiqole ad

Të ngjashme