Digiqole ad

Muharremaj falënderon banorët e fshatit Samdraxhë

 Muharremaj falënderon banorët e fshatit Samdraxhë

E kam një falenderim dhe respekt të veçantë për banorët dhe firmat e fshatit Samadraxhë, të cilët me angazhimin e tyre po i pastrojnë rrugët e fshatit pas reshjeve të shiut.

Bashkë dhe me punë realizojmë gjithçka.

Bali Muharremaj

Digiqole ad

Të ngjashme