Digiqole ad

AAK-Suharekë kandidon drejtorin e shkolles së mesme për deputet?!

 AAK-Suharekë kandidon drejtorin e shkolles së mesme për deputet?!

Ndonëse Lidhja Demokratike e Kosovës dega në Suharekë ka zyrtarizuar kandidatët për deputetë me të cilët  do të garoj në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të cilat do të mbahen me 14 Shkurt 2021, Alenaca për ardhmërinë e Kosovës ende nuk i ka zyrtarizuar kandidatët.

Suhareka Express nga burimet e saj mbrenda AAK-së mëson se deri më tani vetëm Albena Reshitaj dhe Fatos Berisha janë të konfirmuar. Ndërsa për kandidatin e tretë ende nuk është vendosur, megjithatë emrat e përfolur janë:

Mensur Selimaj, Pal Baftiaj dhe 

Hamdi Bytyçi( drejtor i shkollës së mesme “Skender Luarasi” në Suharekë.

Digiqole ad

Të ngjashme